Benieuwd hoe wij de circulaire economie op gang kan trekken? Naast het runnen van onze Cirkels tweedehandswinkels en kampeerspullen herwaarderen via Camp2Camp, zetelen we in de circulaire hub van Mechelen. Daar delen we onze expertise met lokale innovatieve ondernemers. We zijn ook altijd in voor een nieuw circulair project. Wil jij betrokken zijn? Of heb je een ander idee? Doe met ons mee.

Hoe doen we dat?

Neen tegen afval

In 2020 verkleinde Cirkels de afvalberg met 1500 ton. 66% van onze ingezamelde goederen kreeg een tweede leven. Wij zetten ons in om dit cijfer te verhogen. Ben jij een lokale speler die tweedehands spullen mee op de markt zet?

Samen circulair

Ecoso wil zich maximaal inzetten om gegeven spullen nieuw leven in te blazen. Deze reststromen zijn waardevol om mee aan de slag te gaan. Dat maakt Ecoso de ideale “partner in crime” om samen circulair te ondernemen.

Walhalla van spullen

Ecoso geeft al zijn partners toegang tot tweedehands spullen. Ben je een lokale vereniging en heb je een paar stoelen nodig of een bureau? Met een partnerkaart neem je niet-verkochte spullen gratis mee.

Circulair en sociaal

Het zorgdragen voor onze leefomgeving loopt parallel met het helpen van de mensen die daarin leven. We bieden werkkansen aan zij die het nodig hebben. Zo krijgt iedereen een plek om te groeien. Alle mensen mee.